EEBEN ESITTÄYTYY KALAJÄRVEN SANOMISSA

Lainaus:
Kalajärven Sanomien yritysten esittelyssä;
Kauneus- ja Hiushuone Eeben.

Eeben on parturi-kampaamo-kauneushoitola, joka toimii Kalajärven ostos-keskuksessa,entisen R- kioskin paikalla, re-montoidussa uudessa, avarassa ja valoisassa tilassa.
Pieni Hiushuone muutti henkilökuntineen uusiin tiloihin helmikuun alussa, mutta nimi ei tuntunut enää sopivan kuvaanyrityksen laajennuttua. Laajennuksen myötä palveluvalikoimaan tuli asiakkaiden kovasti toivomat kauneushoitolan palvelut. Uusi ja kaunis liiketila on noin neljä kertaa edellisen liiketilan kokoinen, ja nyt kampaamon sekä kauneushoitolan tilat ovat tilavat ja viihtyisät.
Uudistuminen ja laajentuminen konkretisoitiin vielä uudella, sopivammalla yritysnimellä.
Kampaamo- ja kauneushoitolan uusi nimi "Eeben" tuli eebenpuusta, joka on todella tumma, kova ja kiiltävä puu. "Nimi herättää kiinnostusta ja keskustelua", perustelee liikkeen perustaja ja alusta asti kampaajana toiminut Katja Kurkela: "Yhdistin nimeen seuraavia arvoja: arvokas, tyylikäs, hienostunut, aito ja kestävä; puulaatu parhaimmasta päästä, miksei yrityksenikin. Nämä arvot kuvaavat hyvin sitä, mitä nyt uudistunut yritys haluaa - ja aikoo olla.
...
Koko artikkelin voit lukea Kalajärven Sanomien sivuilta:

http://kalajarvi-org-bin.directo.fi/@Bin/f9fc8b61de8d23ae6f12b6235d954226/1403701753/application/pdf/225511/Kalaj%C3%A4rven_Sanomat_1_2014.pdf