IHONHOIDON AIKA ON NYT

Onko kosmetologisi ikinä kertonut, että jokainen kasvohoitosi on aina erilainen?
 - Iho muuttuu jatkuvasti, sillä siihen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät, kuten hormonit, perimä ja ilmasto. Olet varmasti huomannut jo talven aiheuttamat kuivat nenänpielet sekä samean ihon? Oikeanlainen hoito ja kuorinta ovat nyt avainasemassa!

Kosmetologimme Reetan ammattitaidolla ja nykyajan tuoteteknologialla tehty ammattikuorinta on vahvempi ja uudistaa ihoa voimakkaammin kuin kotihoitokuorinnat. Siten voidaan vaikuttaa hoidossa tehokkaammin syvempiin ihokerroksiin - jossa uudet ihosolut syntyvät - ja näin vahvistaa ihon uudistumista. Kuorinnassa parhaat tulokset saadaan aina sarjahoidolla, jossa koko ihon pintasolukko uudistuu nopeasti.
20-vuotiaalla tämä pintasolukon kiertokulku kestää noin 20 päivää, jolloin iho uusiutuu nopeasti ja ihon pinnan solut ovat tuoreita. Iän myötä prosessi hidastuu, 40 ikävuoden paikkeilla kiertokulkuun menee puolet pidempi aika.
Sarjahoito: 3-5 kertaa, 3-6 viikon välein.

Sarjahoito kesän juhlia silmällä pitäen kannattaa aloittaa nyt.

Täydellinen kasvohoitomme sisältää:
- alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninenpuhdistus tai ultraääni/mikrohiuonta (toiveesi ja tarpeitesi mukaan), hemmotteleva kasvo-kaula-decolte-hieronta, kosteuttava ja ravitseva naamio sekä loppuvoide

Täydellinen kasvohoito 89€
Täydellinen kasvohoito (sis.ultraääni/mikrohionta) 95€
- Hoitoaika 90min

Ihonpuhdistus (sis.ultraääni/mikrohointa) 69€
- Hoitoaika 60min
Nuorisokasvohoito (12-17v.) 49€
- Hoitoaika 60min

Sarjahoidot aina edullisemmin!