Kesäksi kaunis ja sileä iho sokeroinnilla - TARJOUS!

Millainen on kaunis iho?
Mielestämme kaunis iho ei ole pelkästään karvaton vaan se on myös sileä ja pehmeä. Juuri tämä saadaan aikaan sokeroinnilla!
 - Sokeroinnilla tarkoitetaan karvoituksen poistoa kaikkialta kehosta missä se on ei-toivottua.

Karvoja poistetaan useallakin eri tavalla, yleensä kuitenkin joko katkaisemalla (esim. höyläys ja karvanpoistovoiteet) tai juurineen vetämällä (vahaus tai sokerointi).

Höyläys ja karvanpoistovoiteiden käyttö on helppoa ja nopeaa. Sen osaa kuka vain. Ongelmana on se, että yleensä jo seuraavana päivänä iholla tuntuu pisteliäs sänkikasvu. Jos käsiteltävä ala on suuri, ei päivittäinen höyläys ehkä sittenkään ole kovin houkuttelevaa. Huolimaton höylääjä saattaa myös viiltää ihoon haavoja tai siihen nousee ärsytysihottumaa. Kuulostaako tutulle? Karvanpoistovoiteet ovat ehkä ihoystävällisempiä, mutta sänki on silti taattu...

Vahauksessa ja sokeroinnissa karvat poistetaan juurineen, joten niiden takaisinkasvu kestää pitkään, jopa 4 viikkoa. Kun karva poistetaan juurineen, aiheuttaa se karvatuppeen pienen trauman, joka heikentää uudelleen kasvavaa karvaa. Ajanmyötä karvankasvu hidastuu, vähenee ja saattaa jopa loppua kokonaan.


Partakoneen trimmerillä jää parin millin sänki, mutta iho säästyy höyläyksen auheuttamalta ärsytykseltä.

Miksi sitten sokeroida eikä vahata?

Sokerointi sattuu vähemmän kuin vahaus, koska karva poistetaan sen kasvusuuntaan. (Sokerointi ei kuitenkaan ensimmäisillä kerroilla ole kivuton!)

Sokeri tarttuu erittäin lyhyeenkin karvaan, joten karvoja ei tarvitse "kasvattaa" niin pitkään poistojen välissä.

Sokeri on hygieenistä, sillä sokerimassa on kertakäyttöistä.

Sokerointi vaatii kuitenkin harjoitusta ja se onnistuukin parhaiten ammattilaisen tekemänä. Netissä liikkuvat sokerinkeitto-ohjeet eivät vastaa ammattikäytössä olevia tuotteita. Itse tehty sokerointi on yleensä hidasta ja monesti tuskallistakin, mustelmista puhumattakaan...

Ammattilainen osaa oikean poistotekniikan ja työskentelee laadukkailla tuotteilla - meidän käytössämme on kotimainen Skin Candy!

Käytössämme olevan sokerin - Skin Candyn luonnolliset raaka-aineet eivät allergisoi tai ärsytä ihoa. Sokeri, varsinkin meidän ksylitolia sisältävä massa, auttaa estämään tulehduksia ja samalla nopeuttaa ihon parantumista hoidon jälkeen. Koska massat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista eikä ne sisällä mitään ylimääräistä, niitä voidaan käyttää jopa asiakkailla joilla on allergioita, psoriasis tai kuivaa ihottumaa.

Ammattilaiselle Skin Candyllä hoitaminen on helppoa, nopeaa ja asiakkaalle se on miltein kivutonta. Skin Candylla pystytään poistamaan lyhyetkin karvat helposti, joten asiakkaan ei tarvitse kasvattaa karvojaan, jotta massa tarttuisi niihin kiinni.

Skin Candy -massa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi. Tämä kuorii samalla ihon ja vähentää sisäänkasvavien karvojen määrää.

Mistä osasta kehoa voidaan sokeroida?

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, kainaloista, käsivarsista, kasvoista (kulmat, huuli ja leuka), miehillä yleisimmin rinnasta ja selästä. Brasilialainen karvanpoisto (brassi), jossa karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata. Karvoitus voidaan -niin haluttaessa- myös poistaa kokonaan. (Brassi tehdään liikkeessämme vain naisille)

Pitääkö jotakin ottaa huomioon sokeroinnin jälkeen?

Sokeroinnin jälkeen tulisi välttää;
- saunaa ja urheilua ja yleisesti ottaen hikoilua olisi hyvä välttää seuraavat 12 tuntia
- kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen deodorantin käyttöä olisi syytä välttää 12 tuntia
- kasvojen karvanpoiston jälkeen on hyvä välttää ihoa tukkivia meikkiaineita myös 12 tuntia
- ihoa ei ole hyvä kuoria heti sokeroinnin jälkeen tai seuraavana päivänä
- auringon ottoa tulisi välttää ainakin sokerointipäivänä - seuraavina päivinä suosittelemme käyttämään aurinkovoiteita, joissa riittävä suojakerroin

Säännöllisellä ihon kosteutuksella ja kuorinnalla estät tehokkaasti sisäänkasvaneiden karvojen syntyä. Käyttämällä ihokarvojen kasvua heikentäviä tuotteita pidennät sokerointiväliä!
- meiltä löydät kotihoitoon tarvittavat  rauhoittat ja kosteuttavat voiteet (sopii myös auringonoton jälkeen), aurinkovoiteet sekä kuorintahanskat

Milloin uudestaan?

Karvan kasvu on hyvin yksilöllistä. Ajan myötä karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti.
Keskimääräinen poistoväli on noin 4 - 6 viikkoa.

SOKEROINTITARJOUS:
Sääret + reidet + bikiniraja 69€  (norm. 99€)
Sääret + kainalot + bikiniraja 69€  (norm.92€)
Brassi + sääret 69€  (norm.102€)
Tarjous voimassa heinäkuun loppuun asti!    Älä ohita tätä mahdollisuutta!
Varaa aikasi heti!

Kauneus- ja Hiushuone Eebenissä sokerointeja tekevät: Heli ja Riikka

Scandinavian Skin Candy on kotimainen tuotemerkki!