KIHARAT NYT 85€

SYKSYN HIUSPUOLEN TARJOUS
(voimassa 28.8 - 14.10)

Permanentti ja leikkaus 85€ (norm.111-145€)
- pitkienhiustenlisä 15€

KIHARAA KIHARAA KIHARAA!
Tämä on se aika vuodesta kun (ikävä kyllä) hattuja kaivellaan jo esiin ja littanat kampaukset saavat voiton.

Kihara tai ei, pienelläkin taipuisuudella saat kestävämmän kampauksen!

Lyhyille hiuksille suosittelemme usein pehmeää isoa kiharaa (jopa alle 10rullaa tekee tehtävänsä oikeassa kohdassa) - föönin ja harjan kanssa kohottelu on helpompaa huomattavasti aamukiireessä.

Puolipitkille hiuksille napakampi kihara antaa mahdollisuuksia pitää hiusta kiharalla (kiireiset aamut) tai suorana&kuohkeana (kuin aikaa on muutama minuutti enemmän) - pesuvälit yleensä pidentyvät, eikä hiuksia tarvitse laittaa joka aamu.

Pitkiin hiuksiin sopii erittäin napakat ja kiharat kampaukset tai isoilla rullilla tehty "luonnontaipuisuus" jossa hius saa pintaansa rakennetta, ei niinkään kiharaa - lopputulos on ilmava ja kuohkea, sekä pesuväliä voi pidentää.

Mikäli haaveilet kiharoista, tais siitä rennon letkeästä taipuisuudesta, kysythän (kuvan kera) suosituksia kampaajiltamme! Yleisin harhaluulo on, että kiharakäsittelyllä saa julkkisten suosimat isot pöyreät kiharat. Ne ovat valitettavasti erilaisilla raudoilla tehtyjä kampauskiharoita... - voimme toki ohjeistaa niidenkin tekemisessä! Kysythän rohkeasti!

VARASTON TYHJENNYS!  ERÄ TUOTTEITA -60%