Ripsienpidennykset

...tulossa huhtikuussa 2017: VOLYYMIRIPSET


Helpota arkeasi tai säväytä juhlakautena!
Kampaajamme Nicole tekee klassisia ripsienpidennyksiä monen vuoden kokemuksella.

Haluatko upeat, pitkät ripset? Ripsien pidennys loihtii sinulle lumoavan kauniin katseen!
Jokainen ripsi istutetaan yksitellen omiin ripsiisi, turvallisella molekyyliliimalla, koulutetun tekijän laittamana. Tulos on luonnollisen kaunis. Saat kauniit ja helppohoitoiset ripset, - et tarvitse ripsiväriä, kes
tovärjäystä tai ripsipermanenttia!

Laitettavat ripset valitaan yhdessä asiantuntijan kanssa sinulle sopiviksi. Saatavilla kahta kaarevuutta (J,C) ja monta eri pituutta: 8-14mm sekä eri paksuisia 0,15-0,20mm. Mieti tarkkaan, kuinka pitkät ripset haluat vai olisiko parempi laittaa hieman lyhyemmät ja saada ripset näyttämään luonnolliselta ja tuuheammilta?

Ripsipidennykset pysyvät oikein käytettyinä parista viikosta, jopa kuuteen viikkoon! Suosittelemme kuitenkin 2-3 viikon jälkeen ensimmäistä ripsihuoltoa, jossa mahdollisesti irronneiden ripsien tilalle kiinnitetään uudet pidennykset. Voit pidentää ripsien pysyvyyttä huolellisella hoidolla ja säännöllisellä ripsihuollolla.

RIPSIHINNASTO - klassisetripset
Uudet klassiset ripsienpidennykset 89€
Huolto 60 MIN (pikahuolto) 36€
Huolto 75 MIN (alle 3vko) 49€
Huolto 90 MIN (yli 3vko) 60€
Ripsienpidennysten poisto 20€

GEELILAKKAUKSET

Geelilakkaukset käsiin ja jalkoihin!
Geelilakkaus on luonnollinen, kevyt ja joustava kynsien vahvistus, joka ei vahingoita kynttä. Geelilakka levitetään tavallisen lakan tavoin, mutta kovetetaan uv-valolla, jolloin ei tarvita tavallisen lakan pitkää kuivumisaikaa.

Geelilakka on UV-valossa kovetettava lakkamainen geeli. Se ei ole rakennekynsimateriaali, vaan pikemminkin paksumpi ja kestävämpi kynsilakka. Geelilakalla ei pidennetä kynttä, eikä muuteta kynnen muotoa, vaan se toimii kynsilakan tavoin, mutta on kuitenkin kestävämpi ja suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin. Geelilakka tasoittaa kynnen pinnan, pitää kynnet vahvoina, liuskottumattomina, ja antaa niille kauniin kiillon.

Geelilakkaus on hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka haluaa lisäsuojaa omalle kynnelleen, mutta ei tahdo rakennekynsiä. Kynnet pysyvät huolitellun näköisinä 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan joko huoltaa, vaihtaa väriä tai poistaa kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta.

Värivalikoimassa on useita värejä – jokaiseen menoon ja jokaiselle maulle.

GEELILAKKAUSHINNASTO - Kädet / Jalat
Geelilakkaus 39€
Geelilakkaus ja käsihieronta / jalkahieronta 49€
Geelilakkaushuolto (vanhojen posto + uudet lakat) 49€
Geelilakkaushuolto ja käsi- / jalkahieronta 59€
Geelilakkojen poisto + kynsien normaalilakkaus 20€
Jalkahoidon tai manikyyrin yhteydessä 29€
Huolto jalkahoidon tai manikyyrin yhteydessä 39€

Yhteystiedot

Kauneus- ja Hiushuone Eeben
Ruskatie 1
02970
ESPOO
09 548 6404

Aukioloajat:

ma-ti  10:00-18:00
ke      10:00-20:00
to-pe  10:00-18:00
la       10:00-16:00

Ruskatie 1, Espoo