Ripsienpidennykset

(vain Espoossa)

KLASSISET JA VOLYYMIT


Helpota arkeasi tai säväytä juhlakautena!
Ripsiteknikkomme Heli tekee ripsienpidennyksiä monen vuoden kokemuksella.

Haluatko upeat, pitkät ripset? Ripsienpidennys loihtii sinulle lumoavan kauniin katseen!
Jokainen ripsi istutetaan yksitellen omiin ripsiisi, turvallisella molekyyliliimalla, koulutetun tekijän laittamana. Tulos on luonnollisen kaunis. Saat kauniit ja helppohoitoiset ripset, - et tarvitse ripsiväriä, kes
tovärjäystä tai ripsipermanenttia!

Volyymiripset ovat "uuden ajan" ripsienpidennykset, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikkomme tekee kuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Volyymiripsikuituja liimataan 2-6 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kun klassisista, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään. Kerro aina ripsiteknikollesi mitä toivot lopputulokselta!

Yleisin huoltoväli 3 viikkoa, silloin ”kolot” eivät tule tai näy niin helposti!

HUOMIOITAVAA ENNEN RIPSIPIDENNYSTÄ:

Pidennysripset kiinnitetään puhtaisiin, kuiviin ripsiin - pese siis ripsesi ja luomesi huolellisesti 2 tuntia ennen ripsienpidennyksen laittoa, jotta voimme taata pysyvyyden ripsillesi. 
Ethän käytä samana päivänä vedenkestävää ripsiväriä tai öljypitoista meikinpoistoainetta, sillä tämä voi vaikuttaa pidennysripsien pysyvyyteen.
HUOM!  Ikäraja ripsissämme on K-16 (alle 18-vuotiaat vain vanhempien luvalla).