Kauneus- ja hiushuone Eeben
parturi-kampaamo & kauneushoitola

Kasvo- ja jalkahoidot

Ylelliset kasvo- ja jalkahoidot

Varaa aika soittamalla 09 548 6404

 

Kasvot

Kasvohoitoja on lukuisia. Valitsemme juuri sinun ihotyypillesi sopivat tuotteet esim. kosteuttavat, kiinteyttävät, syväpuhdistavat, virkistävät tai rauhoittavat. Hoidot sopivat sekä miehille että naisille. Jos epäröit juuri sinulle sopivinta hoitomuotoa, voimme päättää sen yhdessä varatun aikasi aluksi tullessasi hoitolaan. Kasvohoidot sisältävät tarvittaessa epäpuhtauksien poiston mekaanisesti.

 

Täydellinen kasvohoito
1H 30MIN

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tai halutessa ultraääni- tai mikrohintotaihonpuhdistuksen, kasvo-, kaula- ja decolteehieronta, naamio ja hoitovoiteet.


Ultraääni-ihonpuhdistus
60MIN

Alkupuhdistus, kuorinta, ihon ultraääni-syväpuhdistuksen, kevyen mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, naamion ja hoitovoiteet

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa iho.

Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja jättää ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevat epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle. Ultraäänen avulla voidaan lisäksi aktivoida ihon omia toimintoja sekä imeyttää tehoaineita syvälle ihon kerroksiin.Hoidon suorittava kosmetologi arvioi ihon hoidontarpeen ja tekee hoitosuunnitelman haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Hemmotteluhoito
1H 45MIN

Alkuun valintasi mukaan; selän rentoutus / jalkakylpy, kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, käsihieronta, kasvo-, kaula- ja decolteehieronta, naamio ja hoitovoiteet.

Hemmotteluhoito on oiva lahja! Alussa rentoudutaan selän hieronnan tai lämmittävän jalkakylvyn avulla ja hoito jatkuu ihon tarpeiden mukaisilla tuotteilla.


Timanttimikrohionta-ihonpuhdistus
60MIN

Alkupuhdistus, kuorinta, ihon mikrohionnan, kevyen mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, naamion ja hoitovoiteet

Timanttimikrohionta sopii kaikille ihotyypeille kirkastavana ja aineenvaihduntaa parantavana hoitona ja sillä voidaan tehdä myös erikoishoitoja useisiin erilaisiin ihon ongelmiin, kuten esimerkiksi väsynyt ja stressaantunut iho, laajentuneet ihohuokoset, tukkeutunut iho, rypyt ja juonteet sekä arvet (mm. akne-, leikkaus- ja raskausarvet).

Ihon pinnalle johdetaan alipaineen avulla mikrokiteitä, jotka kulkeutuvat saman tien pois hioen mukanaan kuolleet ja huonokuntoiset solut ihon pinnalta. Hoidon suorittava kosmetologi arvioi ihon hoidontarpeen ja tekee hoitosuunnitelman haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Ihonpuhdistus
60MIN

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoiteet.


Kasvojen virkistyshetki
45MIN

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus ja hoitovoiteet.

Kasvojen virkistyshetki sopii hyvin nopeaa kirkastusta/puhdistusta kaipaavalle iholle. Voidaan yhdistää esim.jalkahoitoon!


Nuorten kasvohoito (12-17 vuotiaille)
60MIN

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoiteet

Nuorten kasvohoito on suunnattu 12-17 vuotiaille tytöille ja pojille. Tämä nuorten kasvohoito keskittyy ihon perustarpeisiin ja puhdistukseen. Suositellaan sarjahoitona 4-6viikon välein.

 

Jalat

 

Täydellinen jalkahoito
60MIN

Kylvetys, kovettumien poisto, kynsienhoito, hieronta ja jalkavoide

Täydellinen jalkahoito kuorinnalla
75MIN

Kylvetys, kuorinta jalkaterille ja säärille, kovettumien poisto, kynsienhoito, hieronta ja jalkavoide