Kauneus- ja hiushuone Eeben
parturi-kampaamo & kauneushoitola

Ripsienpidennykset

Klassiset- ja volyymiripsienpidennykset

Haluatko upeat, pitkät ripset? Ripsien pidennys loihtii sinulle lumoavan kauniin katseen!

Jokainen ripsi istutetaan yksitellen omiin ripsiisi, turvallisella molekyyliliimalla, koulutetun tekijän laittamana. Tulos on luonnollisen kaunis. Saat kauniit ja helppohoitoiset ripset, - et tarvitse ripsiväriä, kestovärjäystä tai ripsipermanenttia!

Volyymiripset ovat "uuden ajan" ripsienpidennykset, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikkomme tekee kuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Volyymiripsikuituja liimataan 2-6 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kun klassisista, mutta myös luonnollisemmat, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään.

Yleisin huoltoväli 3-4 viikkoa, silloin ”kolot” eivät tule tai näy niin helposti!

Varaa aika soittamalla 09 548 6404

Helpota arkeasi tai säväytä juhlakautena! Kampaajamme Nicole tekee klassisia ripsienpidennyksiä monen vuoden kokemuksella.

Huomioitavaa ennen ripsienpidennysten hankkimista

Pidennysripset kiinnitetään puhtaisiin, kuiviin ripsiin - pese siis ripsesi ja luomesi huolellisesti 2 tuntia ennen ripsienpidennyksen laittoa, jotta voimme taata pysyvyyden ripsillesi.

Ethän käytä samana päivänä vedenkestävää ripsiväriä tai öljypitoista meikinpoistoainetta, sillä tämä voi vaikuttaa pidennysripsien pysyvyyteen.

HUOM! Ikäraja ripsissämme on K-16 (alle 18-vuotiaat vain vanhempien luvalla).